Workshop

Deel deze workshop met iemand:

Tijdens deze workshop kijken we naar de ontwikkelingen die pubers doormaken en hoe je daar als trainer/coach zo goed mogelijk op in kan spelen. Dit doen we aan de hand van positief coachen. Hierbij gaat het er niet om dat alles positief moet zijn, maar wel dat we dingen op een positieve manier benaderen waarbij we kijken naar wat er goed gaat, kijken hoe je op een goede manier aansluit en kijken hoe je de spelers kan aanspreken op wat je van ze verwacht.

Tijdens deze workshop leer je om je te verplaatsen in pubers en hun leven. Je leert om je trainingen aantrekkelijker voor deze doelgroep te maken. Daarnaast leer je waarom het belangrijk is om oefeningen uitdagend en leuk te maken en leer je pubers echt te betrekken bij de training. Hierdoor zorg je ervoor dat pubers op je training zowel sportief als persoonlijk genoeg uitgedaagd worden. De volgende onderdelen komen in de workshop aan de orde:

  • Wat kenmerkt de ontwikkelingsfase van een puber?
  • Hoe kan jij daar als trainer het best mee omgaan?
  • Hoe betrek je ze bij jou training, ook als ze moe zijn van een lange schooldag?
  • Hoe zorg je dat ze zich medeverantwoordelijk voelen voor het succes van de training?

Geef je nu op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Welke workshop wil je doen?

Echt super leuk en handig!

Ik heb de workshop De 4 inzichten gedaan. Super goede tips en tools gekregen die je direct kunt toepassen als trainer.

Ashwin, 19 / Jeugdtrainer, voetbal
Tags: amsterdam / assistent / gemeente / jeugd / jeugdtrainer / jongeren / pubers / sport / sportpedagoog / tessa blom / trainen / training / workshop