De teamleden van de Sportpedagoog combineren een pedagogische achtergrond met hun passie voor sport:

Tessa Blom

tes-site-def

Ik ben kinder- en jeugdpsycholoog en projectleider van Sportpedagoog, ik heb jarenlang fanatiek gesport en geef sinds mijn 13e training. Sport is voor mij de rode draad in mijn werk, onder andere door de trainingen die ik geef met sport als middel. Daarnaast geef ik workshops voor verschillende sportbonden, waaronder de KNVB, KNHB en KNGU.

Tom Verhoek

sportpedagoog-tom-verhoek

Tom is pedagoog en een echt voetbaldier. Hij weet als geen ander waar je als trainer allemaal tegenaan loopt. Hij traint zowel op recreatief- als prestatieniveau. Deze kennis en zijn opleiding maken dat hij van begin af aan bij De Sportpedagoog betrokken is geweest.

Jesper Jobse

sportpedagoog-jesper-jobse

Voor Jesper is met kinderen werken aan hun ontwikkeling zijn dagelijkse routine en een passie waar hij al een jaren zijn hart voor geeft. Na zijn studie aan de PABO heeft Jesper gewerkt binnen het regulier en speciaal basisonderwijs. Hij combineerde dit op dat moment met een professionele basketbal carri√®re bij Landstede Basketbal in Zwolle. Momenteel combineert hij het geven van gedragstrainingen met het spelen in het Nederlands 3×3 basketbal team dat al 2x 2e is geworden op het WK!

Sarit Laufer

Sarit Laufer

Sarit is docente lichamelijk opvoeding in het speciaal onderwijs en zelf een fanatiek voetballer en ervaren trainer. Sarit wil graag haar ervaring en liefde voor de sport delen.

Ali Loukili

sportpedagoog-ali-loukili

Ali is een echte Amsterdammer waardoor hij goed begrijpt wat in de verschillende wijken werkt. Hij is makkelijk benaderbaar en fungeert al snel als een rolmodel. Hij heeft altijd gevoetbald en doet daarnaast aan fitness en kickboks. De afgelopen jaren heeft hij veel met jongeren gewerkt die in een moeilijke fase in hun leven zaten. Met het werken voor S&B komen voor hem zijn passies en werkervaring samen.